ΠΑΟΚ

Τα πέντε "όχι" για τον Χάτσερ

Τα πέντε "όχι" για τον Χάτσερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Γουίλιαμ Χάτσερ και η ξεκάθαρη θέση του εκπροσώπου του πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν.

O Γουίλιαμ Χάτσερ κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος (2015-16) και είναι λογικό να ασχοληθούν αρκετές ομάδες με αυτόν. Το πρωί της Τρίτης (8/3) αναφέραμε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του καθώς αυτό προέκυπτε από το περιβάλλον του από τον Δεκέμβρη ακόμη όπως είχαμε αναφέρει και τότε. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ στον λογαριασμό του στο twitter ανέφερε πως η Σαραγόσα έκανε πρόταση για την απόκτηση του Αμερικανού αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον άφησε ελεύθερο.

" Θα μείνει στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει θέμα να φύγει", μας είπε για τον Χάτσερ και το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο μάνατζερ του, Χάρης Παπαδόπουλος. Η πρόταση της ισπανικής Σαραγόσα (ουσιαστικά είναι απλά μια ακόμη που έγινε αφού για τον Αμερικανό γκαρντ) "έρχεται" να προστεθεί σε αυτές άλλων ομάδων που έχουν γίνει από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό καθώς έχουνε προηγηθεί προτάσεις από την Μπεσίκτας, την Λιέτουβος Ρίτας, την Κόνιασπορ και την Ανδόρα.

Η πλευρά του Χάτσερ δεν έχει πιέσει τον ΠΑΟΚ προκειμένου να μετακομίσει σε άλλη ομάδα αφού ο παίκτης νιώθει καλά στον "Δικέφαλο". Συνάμα και η πλευρά των "ασπρόμαυρων" δεν έχει διάθεση να πει "ναι" σε ενδιαφέρον άλλων ομάδων, πόσο μάλλον όταν ο Αμερικανός γκαρντ είναι ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Στους "ασπρόμαυρους" έχουν εξαιρετική άποψη για τον Χάτσερ του οποίου το κασέ είναι δεδομένο πως θα είναι ανεβασμένο το καλοκαίρι και δεν θα είναι εύκολο το θέμα της παραμονής του. Εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ (π.χ. μέσω Σαββίδη), πάντως, τότε ο "Δικέφαλος" θα μπορεί να συζητήσει με διαφορετικές (και καλύτερες) συνθήκες το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αμερικανό.

Ωστόσο αυτό που επιθυμούν στον "Δικέφαλο" είναι το εξής. Το νέο ενδιαφέρον για τον Χάτσερ να αλλάξει ομάδα να μην τον επηρεάσει αγωνιστικά στην απόδοσή του. Όπως ακριβώς είχε συμβεί όταν ειδικότερα είχε προκύψει η πρόταση από την Λιετούβος Ρίτας με αποτέλεσμα αυτό να στοιχίσει αγωνιστικά μέχρι τώρα που έχει επανακάμψει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε αυτήν όπου στον ΠΑΟΚ μετά από την επιστροφή στην δράση των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή ΣΧορτσανίτη θέλουνε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Αυτό σημαίνει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs που θα ακολουθήσουν μετά το πέρας των εναπομείνασων πέντε αγωνιστικών. Την αποφυγή μίας από τις θέσεις 7 και 8 που θα φέρουνε τον ΠΑΟΚ σε μία από τις θέσεις 5 και 6 που αντίστοιχα θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν από τους Άρη ή ΑΕΚ στον Α' γύρο.

Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών

Στον ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να προσελκύσουν τον κόσμο του "Δικεφάλου" στο γήπεδο. Μάλιστα οι τιμές των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς (9/3) με τον Απόλλωνα Πατρών ξεκινούν από πέντε ευρώ (ανάλογη απόφαση για τόσο χαμηλό εισιτήριο υπήρχε και σε άλλους αγώνες κατά το παρελθόν, αλλά συνήθως οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ). Η ΚΑΕ την Tρίτη ανακοίνωσε πως από την Τετάρτη ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Πατρινούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ