ΠΑΟΚ

Τα... μπλακ άουτ του ΠΑΟΚ

Τα... μπλακ άουτ του ΠΑΟΚ

Στα τελευταία τρία παιχνίδια του, αυτά κόντρα σε ΑΕΚ, Ζολνόκι και Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ συχνά είτε δεν μπορεί να σκοράρει, είτε δέχεται μεγάλα σερί από τους αντιπάλους του. Διαβάστε και θυμηθείτε...

Εχει εξελιχθεί σε μια... κακή συνήθεια στα τελευταία τρία ματς. Κατά την διάρκεια των αγώνων με ΑΕΚ (ήττα με 65-53), Ζολνόκι (νίκη με 72-69) και Κηφισιά (ήττα με 67-73) υπάρχουν στιγμές που ο ΠΑΟΚ είτε δεν σκοράρει καθόλου έχοντας επιθετικά μπλακ άουτ, είτε δέχεται ένα μεγάλο επιμέρους σερί από τον αντίπαλο. Ας θυμηθούμε...

Στο ντέρμπι με την "Ενωση" ο Βασιλειάδης ισοφάρισε σε 53-53 λίγο πριν το 34' αλλά από εκεί και πέρα... μηδέν ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα. Αυτό το "νεκρό" διάστημα των "ασπρόμαυρων" είχε ως συνέπεια η ΑΕΚ με σερί 12-0 να φτάσει στο τελικό 65-53.

Στο παιχνίδι με την Ζολνόκι ο "Δικέφαλος" κατάφερε να προηγηθεί με 24-6, μετά δέχτηκε ένα σερί 0-11 και το σκορ έγινε 24-17. Επίσης μετά το 34-21 η Ζολνόκι με επιμέρους σερί 11-25 προηγήθηκε με 45-46 και στην συνέχεια το ματς ήταν... ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στο τέλος να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Οσο για τον αγώνα με την Κηφισιά ; Ο "Δικέφαλος" ήταν μπροστά με 17-5 αλλά με σερί 2-11 η ομάδα του Παπαθεοδώρου μείωσε σε 19-16. Στην συνέχεια οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν με 49-44 αλλά με ένα επιμέρους σερί 6-21 από πλευράς Κηφισιάς "γράφτηκε" το 55-65, με αποτέλεσμα τα πράγματα σε εκείνο το σημείο να δυσκολέψουν πολύ για τον ΠΑΟΚ που δεν απέφυγε την ήττα.

Το ότι ο "Δικέφαλος" δεν "πατάει" καλά στα τελευταία ματς και χρειάζεται ενίσχυση στο "5" είναι κάτι που το ξέρουν στην ομάδα. Αλλωστε εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει πως είναι στο μυαλό η απόκτηση ενός σέντερ. Το θέμα "δουλεύεται" στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" αλλά θα πρέπει να εντοπιστεί ένας παίκτης που θα είναι στα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Και φυσικά να βρεθούν οικονομικοί πόροι για να "τρέξει" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της ενίσχυσης...

"Ψάχνεται" μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να... σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από την Κηφισιά έχοντας μπροστά του ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα (παίζει κατά σειρά με Ζενίτ, Αρη, Μπεσίκτας και Ολυμπιακό). Οσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως η ομάδα "ψάχνεται". Εξάλλου είναι εμφανές το πρόβλημα στην ρακέτα... Βέβαια οι παίκτες που "κόβονται" από ομάδες του ΝΒΑ είναι ακριβοί. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης πριν το ντέρμπι με τον Αρη αλλά το ζήτημα είναι να υπάρχει η δυνατότητα για να γίνει κάτι τέτοιο. Σε ό,τι αφορά τους Βασιλειάδη, Τσόχλα και Μπάλαμπαν που δεν προπονήθηκαν την Κυριακή, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως λογικά όλοι τους παίξουν στο ματς με την Ζενίτ.

Το Κύπελλο και η εκπροσώπηση με Πρέλεβιτς

Τέλος να σημειωθεί πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την Δευτέρα (19/10). Πιθανοί αντίπαλοι του "Δικεφάλου" για την ημιτελική φάση είναι ο Αρης, ο Παναθηναϊκός και Φάρος Κερατσινίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ