ΠΑΟΚ

Τα είπε με Πέσιτς ο Πρέλεβιτς

Τα είπε με Πέσιτς ο Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς επισκέφτηκε τα γραφεία της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου και συζήτησε με τον Γενικό Διεθυντή του γερμανικού συλλόγου, τον Μάρκο Πέσιτς.

Ηταν γνωστό εδώ και μέρες πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα συναντηθεί με στελέχη της Μπάγερν Μονάχου και ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Μάρκο Πέσιτς (Γενικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας). Η επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ αναφέρει:

" Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Μόναχο, ενόψει της κλήρωσης του FIBA Champions League, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7, 15:00), ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία, αλλά και το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Marko Pesic, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και είχε μαζί του μία προγραμματισμένη και πολύ σημαντική συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το project της Γερμανικής ομάδας, την σχέση και την λειτουργία της σε συνάρτηση με την ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου, στα γραφεία της ομάδας, αλλά και στο γήπεδό της, το Audi Dome, στο οποίο και αγωνίζονται οι Βαυαροί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ