ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για τον Αθηναίου

Τα δεδομένα για τον Αθηναίου
INTIME SPORTS

Η πλευρά του Γιάννη Αθηναίου που "βλέπει" "ζεστά" τον ΠΑΟΚ, η άποψη πως ο "Δικέφαλος" είναι μια πολύ καλή επιλογή αγωνιστικά αλλά και η... παράμετρος μιας πιθανής πρότασης από ομάδα Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Αθηναίου είναι πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ... Ο ατζέντης του παίκτη, Γιώργος Πάνου είχε συναντηθεί την προηγούμενη εβδομάδα με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, υπάρχει έτσι επαφή των δύο πλευρών αλλά στη παρούσα φάση υπάρχει και ενδιαφέρον για τις... πολιτικές εξελίξεις (αυτό είναι κάτι που απασχολεί πολλούς παίκτες, όπως φυσικά και τις ομάδες) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να "τρέξει" άμεσα το ζήτημα.

Το θετικό για τον "Δικέφαλο" είναι πως η πλευρά του Αθηναίου "βλέπει" πολύ "ζεστά" την περίπτωση του ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη θεωρεί πως ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνιστικά ταιριάζει πολύ στον "Δικέφαλο" και μάλιστα μετέφερε στον Ζουρνατσίδη πως αν εξαιρέσει κανείς τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό, υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση ο Αθηναίου να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ολα αυτά φυσικά ακούγονται καλά για τον "Δικέφαλο"...

Βέβαια σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη υπάρχει και η παράμετρος ο Αθηναίου να δεχτεί πρόταση από κάποια ομάδα της Ευρωλίγκας (όχι απαραίτητα από σύλλογο του εξωτερικού). Εφόσον γίνει αυτό, γίνεται αντιληπτικό πως τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν (φυσικά γιατί και το οικονομικό παίζει τον ρόλο του, εκτός από το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα) και κατά συνέπεια να μην είναι αυτά καλά για τους "ασπρόμαυρους". Αν πάλι δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη τύχη να κάνει δικό του τον Αθηναίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ