ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Ραντλ

Τα δεδομένα για Ραντλ

Τι γίνεται με τον Τζερόμ Ραντλ ο οποίος απασχολεί τον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωσή του. Διαβάστε γι' αυτόν αλλά και για άλλους παίκτες.

Όπως είχαμε αναφέρει την Κυριακή (30/8), ο ΠΑΟΚ "ψάχνει" την περίπτωση του Τζερόμ Ραντλ (28, 1.75) που την περασμένη σεζόν στην Εσκισεχίρ είχε μέσο όρο 15,8 πόντους και πέντε ασίστ ανά ματς.

Από την ΚΑΕ παραδέχονται πως πράγματι απασχόλησε ο παίκτης και ότι μάλιστα παραμένει στα υπ' όψιν όσο είναι διαθέσιμος. Δεν είναι εύκολο το θέμα του πάντως (αντιθέτως είναι δύσκολο)...

Ο παίκτης δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δεδομένου πως θα αγωνιστεί στο Eurobasket με την Εθνική Ουκρανίας (αν και είναι Αμερικανός) ενώ στην παρούσα φάση έχει υψηλό κασέ.

Δεν έχει κλείσει πάντως οριστικά αρνητικά το ζήτημά του... Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Τάιρους Τόμας (29, 2.08) ο οποίος έχει θητεία στο ΝΒΑ αλλά στον "Δικέφαλο" δεν "συγκινήθηκαν" με την περίπτωσή του.

Ο Αντονι Κινγκ (29, 2.06), που παλαιότερα έπαιξε στον Αρη και πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά στο Eurocup (12,8 πόντους ανά αγώνα και 5,6 ριμπάουντ) με την Αρτλαντ, είναι ακριβός ενώ έχει προταθεί το προηγούμενο διάστημα ο Τζέισον Μπρίκμαν (23, 1.83) ο οποίος έχει ευρωπαική εμπειρία (Ντιναμό Μόσχας και Μπέιροϊτ) και πέρυσι στην Γερμανία είχε 7,5 πόντους μέσο όρο και 4,8 ασίστ ανά ματς.

Για τους δύο τελευταίους δεν υπήρξε κάτι... χειροπιαστό αναφορικά με την προοπτική να παίξουν στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ