ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Κασελάκη-Κώττα και ο Χογκ

Τα δεδομένα για Κασελάκη-Κώττα και ο Χογκ

Διαβάστε τι γίνεται με τις υποθέσεις των Κασελάκη και Κώττα. Προτάθηκε ο Χογκ ενώ ο ΠΑΟΚ "βλέπει" την απόκτηση του Νίκου Αρσενόπουλου.

Κουβέντα με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για διάφορους παίκτες. Είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη από τον Φλεβάρη και από την πλευρά του γνωστού ατζέντη επιβεβαιώνεται πως ο "Δικέφαλος" θέλει πολύ τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή.

Πλέον θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για το οικονομικό. Από εκεί και πέρα ο Θωμάς Κώττας (εκπροσωπείται επίσης από τον κ. Δελημπαλταδάκη) θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική χρονιά σε σχέση με αυτόν που είχε φέτος (2015-16). Υπάρχει η πρόθεση από πλευράς του Eλληνα παίκτη να παίξει σε άλλη ομάδα για να έχει πιο δραστήριο ρόλο (αυτό έχει ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ).

Εκτός φυσικά αν "εγγυηθεί" ο ΠΑΟΚ πως ο Κώττας θα έχει αρκετό χρόνο στους "ασπρόμαυρους" (ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο)... Σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα με την οριστική απόφαση του "Δικεφάλου" για το μέλλον του Ελληνα καλαθοσφαιριστή (θεωρητικά αν "πάει" σε κάποια ομάδα ως δανεικός, τότε υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει τα δικαιώματά του και μετά το τέλος της επόμενης σεζόν ή στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να μείνει ελεύθερος).

Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" προτάθηκε από τον κ. Δελημπαλταδάκη ο Ντάστιν Χογκ (κάποια στελέχη της ομάδας έχουν εκτίμηση στις δυνατότητές του) που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Κηφισιά και για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και καιρό το όνομά του για τους "ασπρόμαυρους" ενώ ο "Δικέφαλος" "βλέπει" την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού, Νίκου Αρσενόπουλου (16, 1.94), τον πλέι μέικερ της Εθνικής Παίδων (από την πλευρά του γνωστού μάνατζερ τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον συγκεκριμένο παίκτη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ