ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Κακαρούδη

Τα δεδομένα για Κακαρούδη

Το θέμα της αποθεραπείας του Κώστα Κακαρούδη και το ζήτημα της παραμονής του Ελληνα φόργουορντ στον "Δικέφαλο". Επιστροφή την Τετάρτη στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στον ΠΑΟΚ είναι ο Κώστας Κακαρούδης. Στο εκτός έδρας ματς με την Κίμκι τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Ελληνας φόργουορντ, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται για την φετινή σεζόν καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω αυτού του τραυματισμού.

Η αποθεραπεία του κυλά ομαλά και καλά, προς τα τέλη του Ιούνη εκτιμάται πως θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του ενώ ενδεχομένως από την επόμενη εβδομάδα να αρχίσει τρέξιμο (τρέξιμο έχει αρχίσει ο Κώστας Χαραλαμπίδης που επίσης είναι τραυματίας). Τι γίνεται όμως με το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ;

Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, αν και από τον "Δικέφαλο" του έχουν μεταφέρει πως είναι κοντά του. Ο Ελληνας φόργουορντ, που βοήθησε φέτος σημαντικά τον ΠΑΟΚ σε κάποια ματς και χτύπησε σε μια περίοδο που είχε "ανέβει" αγωνιστικά, ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα στο "Παλατάκι" στις προπονήσεις της ομάδας. Από τον "Δικέφαλο" μιλούν με πολύ καλά λόγια για τον Κακαρούδη τόσο για την αγωνιστική ποιότητα που έχει όσο και για τον χαρακτήρα του.

Δεν αποκλείουν φυσικά το θέμα της παραμονής του αλλά αυτό πρόκειται να το δουν αργότερα. Στο μεταξύ, την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους Αμερικανούς, Οντουμ, Βον, Κάρτερ και Λάνγκφορντ να μην υπολογίζονται (ο πρώτος έμεινε στην Ελλάδα αλλά έχει άδεια, όπως άδεια για μια εβδομάδα έχουν και οι τρεις τελευταίοι καθώς έχουν μεταβεί στις ΗΠΑ)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ