ΠΑΟΚ

Συζήτηση για τον Γιαννόπουλο

Συζήτηση για τον Γιαννόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ πρόσφατα υπήρξε επαφή μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και αυτή του μάνατζερ του Χάρη Γιαννόπουλου. Δραστήριο αγωνιστικό ρόλο αλλά και οικονομικές εγγυήσεις θέλει ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής

Σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Χάρη Γιαννόπουλου είναι το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Πολύ πρόσφατα μάλιστα έγινε κουβέντα με τον εκπρόσωπό του, από τον οποίο προκύπτει πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή.

Στον "Δικέφαλο" είναι γνώστες των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη (έχει υπάρξει σχετική κουβέντα), το θέμα όμως είναι τι ρόλο μπορεί να έχει ο Γιαννόπουλος στον ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό είναι κάτι που απασχολεί αρκετά τον παίκτη, όπως επιβεβαιώνεται από τον ατζέντη του.

Άλλωστε είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες πως ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δεν βλέπει με καλό μάτι το να έρχεται από τον πάγκο (για την ακρίβεια είναι αρνητικός σε αυτό) αλλά επιθυμεί να έχει δραστήριο ρόλο εφόσον μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Γιαννόπουλος την Παρασκευή (27/5) ενημερώθηκε από τον ατζέντη του για την κουβέντα που έχει με την πλευρά του ΠΑΟΚ και πέραν του δραστήριου αγωνιστικού ρόλου που επιθυμεί (δηλαδή να είναι βασικός), θα μετρήσει γι' αυτόν και το θέμα των οικονομικών εγγυήσεων.

Πάντως θα υπάρξει επαφή του Γιαννόπουλου με τον Κώστα Φλεβαράκη που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου, εκεί όπου προφανώς ο παίκτης θα έχει βασικότατο αγωνιστικό ρόλο. Στο μεταξύ το Σάββατο άνθρωποι του ΠΑΟΚ (και φυσικά ο Σούλης Μαρκόπουλος) θα βρεθούν στην βάφτιση της κόρης του Χάρη Μαρκόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ