ΠΑΟΚ

Συζήτησαν με Τέπιτς, θετικό κλίμα για παραμονή

Συζήτησαν με Τέπιτς, θετικό κλίμα για παραμονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδης το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκαν με τον Μιλένκο Τέπιτς για να συζητηθεί το μέλλον του στον "Δικέφαλο". Σε δύο εβδομάδες η απάντηση του παίκτη

Ο Μιλένκο Τέπιτς είναι στη Θεσσαλονίκη και έτσι υπήρχε η δυνατότητα συζήτησης μαζί του. Ο Σέρβος συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τους Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη με τους οποίους μίλησε για το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας με τον "Δικέφαλο".

Από τον ΠΑΟΚ επανέλαβαν την επιθυμία για παραμονή του παίκτη ενώ και από τον Τέπιτς τονίστηκε πως θέλει να συνεχίσει στον "Δικέφαλο". Συζητήθηκαν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του Σέρβου αλλά και το τι ομάδα θα "φτιαχτεί" την νέα σεζόν.

Η απάντηση του Τέπιτς, σύμφωνα με όσα λένε από τον ΠΑΟΚ, θα δοθεί σε δύο εβδομάδες. Το κλίμα είναι πολύ καλό (όπως επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων") και όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρχει κάτι απρόοπτο ο Σέρβος θα παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα περίμεναν να ενημερωθούν και τυπικά πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετέχει στο Champions League την επόμενη σεζόν αφού είναι γνωστή η πρόθεσή της να παίξει στο Eurocup.

Αυτό σημαίνει πως οι "ασπρόμαυροι" θα ευνοηθούν... μέσω της "Ενωσης" αφού θα μπουν απευθείας στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης της FIBA (και δεν θα παίξουν στα προκριματικά), όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα θα υπάρχουν έσοδα της τάξεως των 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ομίλους του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ