ΠΑΟΚ

Συνεχίζει στην Μπέιροϊτ ο Όντουμ

Συνεχίζει στην Μπέιροϊτ ο Όντουμ
Όντουμ INTIME SPORTS

Η Μπέιροϊτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικ Όντουμ. Κοιτάζει αλλού πλέον ο ΠΑΟΚ, για τη θέση του πλεϊμέικερ. Τι δήλωσε ο προπονητής των Γερμανών, Μίκαελ Κοχ.

Στην Μπέιροϊτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέικ Οντουμ, τον οποίο ήθελε ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει στο ρόστερ του (σ.σ.: στους "ασπρόμαυρους" το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα)...

Σύμφωνα με το Sportando , ο Αμερικανός συμφώνησε με τους Γερμανούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος. Ο Οντουμ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και μάλιστα βάσει ranking ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου". Η συμφωνία του Οντουμ με την Μπέιροϊτ είναι για έναν χρόνο.

Κοχ: "Πολύ καλή επιλογή ο Οντουμ"

Ο Τζέικ Οντουμ είναι και επίσημα παίκτης της Μπέιροϊτ καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την γερμανική ομάδα. Για τον πρώην καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός των Γερμανών, Μίκαελ Κοχ. Μεταξύ άλλων ο τελευταίος (είχε περάσει ως παίκτης από τον Παναθηναικό) ανέφερε: " Mε τον Τζέικ έχουμε κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Παρά το ότι είναι νέος, έχει δείξει στο κολέγιο και στον ΠΑΟΚ πως έχει υψηλό μπασκετικό IQ και μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα. Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε στο Eurocup και έτσι έχει εμπειρία. Ο Τζέικ μπορεί να κατευθύνει μια ομάδα, έχει την δυνατότητα να σκοράρει αλλά και να παίξει πικ εν ρολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ