ΠΑΟΚ

Συνάντηση Ζουρνατσίδη με Σταυρόπουλο

Συνάντηση Ζουρνατσίδη με Σταυρόπουλο

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης την Τρίτη (7/7) συζήτησε με τον Νίκο Σταυρόπουλο τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων αλλά και για το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας.

Τα είπαν την Τρίτη (7/7) ο Τέλης Ζουρνατσίδης και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ και κουβέντιασαν θέματα μεταγραφικού περιεχομένου.

Ο Ζουρνατσίδης μετέφερε τις εντυπώσεις του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στην Κρήτη, στο οποίο έδωσε το παρών.

Ακόμη υπήρξε συζήτηση για το ταξίδι του "Μάτζικ" στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας και έγινε κουβέντα για το τι παίκτες θα "στοχεύσει" ο ΠΑΟΚ.

Στις τάξεις του οποίου έχουν παρακολουθήσει αρκετούς νεαρούς Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε και έτσι ο Σταυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους.

Στο μεταξύ όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα εκπροσωπηθεί στην κλήρωση της Πέμπτης (9/7) στο Eurocup. Ο Σταυρόπουλος θα έχει φύγει για τις ΗΠΑ ενώ οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος θα έχουν επαφές μαζί με τον Μαλέλη για χορηγικά ζητήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ