ΠΑΟΚ

Συνάντηση Πρέλεβιτς - Ιτούδη στο "Παλατάκι"

Συνάντηση Πρέλεβιτς - Ιτούδη στο "Παλατάκι"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να τα πει με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη για τις λεπτομέρειες του επετειακού φιλικού (9/9) του "Δικεφάλου" απέναντι στους Ρώσους.

Το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016" που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έγινε στο "Παλατάκι" και σε αυτό έδωσε το παρών ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ ο οποίος είναι γεγονός πως έπαιξε σημαντικό ρόλο έτσι ώστε οι Ρώσοι να αποδεχτούν την πρόσκληση του ΠΑΟΚ για το επετειακό φιλικό (συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες γι' αυτό μεταξύ του Ιτούδη και του Πρέλεβιτς) που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση του "Δικεφάλου". Με τον Ιτούδη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει:

" Το σεμινάριο προπονητικής του ΣΕΠΚ που ολοκληρώθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena ήταν μία καλή ευκαιρία για όμορφες συναντήσεις. Η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Moscow Δημήτρη Ιτούδη, είχε ως αποτέλεσμα την συνάντηση του προέδρου και του προπονητή του ΠΑΟΚ με την αντιπροσωπεία της ρωσικής ομάδας.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς συναντήθηκε μετά από καιρό με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί μάλιστα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1995-96 και συζήτησαν αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και οι λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο «Παλατάκι». Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του συναντήθηκε με όλο το επιτελείο της ρωσικής ομάδας (τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, τον βοηθό του Ανδρέα Πιστιόλη και τον γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο), που συμμετείχε στην κεντρική ομιλία της δεύτερης ημέρας του σεμιναρίου του ΣΕΠΚ.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ