ΠΑΟΚ

Συνάντηση Παπαθεοδώρου με Πρέλεβιτς: "Πιστέψτε στους εαυτούς σας"

Συνάντηση Παπαθεοδώρου με Πρέλεβιτς: "Πιστέψτε στους εαυτούς σας"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε συνάντηση με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, συζητώντας τον προβληματισμό που υπάρχει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. "Πιστέψτε στον εαυτό σας, αντιμετωπίστε την κρίση", σχολίασε ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" στους παίκτες.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης της ομάδας του ΠΑΟΚ, η διοίκηση συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, στο πλαίσιο ενός γενικότερου προβληματισμού για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν ο "Δικέφαλος" του Βορρά, μετρώντας τρεις σερί ήττες σε Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ομιλία του Μπάνε Πρέλεβιτς στους παίκτες, ο οποίος τους ζήτησε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δώσουν ό,τι περισσότερο έχουν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "οι ομάδες και οι παίκτες δείχνουν πόσο καλοί είναι και τι αξίζουν, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις κρίσεις".

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ομιλία του προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της Γερμανίας, με χρήση βίντεο. Το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (15/10), για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ