ΠΑΟΚ

Συμμετείχε στην προπόνηση ο Σχορτσανίτης

Συμμετείχε στην προπόνηση ο Σχορτσανίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, το Σάββατο "έβγαλε" μεγάλο μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ. Εκανε εξετάσεις ο Ελληνας σέντερ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατάφερε να ανεβάσει στροφές το Σάββατο. Ο Ελληνας σέντερ συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης καθώς ένιωθε καλύτερα αναφορικά με τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Θυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ο "Σόφο" έμεινε εκτός προπονήσεων την Παρασκευή και έτσι δεν ήταν στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο "Σόφο", που υποβλήθηκε σε μαγνητική για προληπτικούς λόγους, θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με Ολυμπιακό και Λιμόζ αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είναι το επιβαρυμένο γόνατό του. Από εκεί και πέρα ο Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του το Σάββατο, εκτός φυσικά από τον Κώστα Βασιλειάδη που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, έκανε θεραπεία και δεν θα παίξει κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιμόζ (ο Ελληνας παίκτης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη).

"Στοπ" στο γρήγορο τέμπο του Ολυμπιακού

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά πως έχουν τρομερά δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Χίμκι στο δεύτερο ημίχρονο. Στον "Δικέφαλο" κυρίως στέκονται στο ότι δεν θα πρέπει να αφήσουν το σύνολο του Σφαιρόπουλου να "τρέξει" και να επιβάλλει τον ρυθμό του έχοντας ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ