ΠΑΟΚ

Συμφωνία με Μπάλαμπαν στον ΠΑΟΚ

Συμφωνία με Μπάλαμπαν στον ΠΑΟΚ
VAGVOLGYI BALINT, NYUGAT.HU

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ντάρκο Μπάλαμπαν, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του "δικεφάλου". Πιάνει άμεσα δουλειά ο ύψους 2μ11 σέντερ.

Πριν από λίγη ώρα αναφέραμε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της απόκτησης του Ντάρκο Μπάλαμπαν, ο οποίος αποτέλεσε την εναλλακτική μετά το "ναυάγιο" με τους Ρόμπερτ Ντοζίερ και Ιβάν Άσκα. Εν τέλει οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν άμεσα, με τον "δικέφαλο" να έρχεται σε συμφωνία με τον Σέρβο σέντερ, που θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας (σ.σ.: θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά στην Τουρκία).

Ο ύψους 2μ11 σέντερ αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Ουγγαρία με τα χρώματα της Σέντεακ, μετρώντας 21 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Παρτίζαν (2007-'10) όσο και του Ερυθρού Αστέρα (2010-'11), ενώ πριν καταλήξει στο ουγγρικό πρωτάθλημα, αγωνιζόταν στη χώρα του με τη φανέλα της Σμερέντεβο.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, με τον "δικέφαλο" να προβαίνει σε ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες (ή ώρες), επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το συμβόλαιο... ενός μήνα, η οψιόν και η άφιξη στην Σμύρνη

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Ντάρκο Μπάλαμπαν αναμένεται στην Σμύρνη στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα. Έτσι θα έχει την ευκαιρία να δει τον ΠΑΟΚ στα φιλικά με την Τράμπζονσπορ, την Ανκαρα και την Καρσίγιακα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο μεταξύ, υπάρχει η πληροφορία από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπάλαμπαν πως η διάρκεια του συμβολαίου του Σέρβου με τον ΠΑΟΚ θα είναι για έναν μήνα με οψιόν ανανέωσης ως το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ