ΠΑΟΚ

Συμφώνησε με Σολέ ο Ντόζιερ

Συμφώνησε με Σολέ ο Ντόζιερ
INTIME SPORTS

Ο κύκλος του Ρόμπερτ Ντόζιερ στον ΠΑΟΚ έκλεισε έπειτα από μία επιτυχημένη σεζόν. Διαβάστε γιατί ανοίγει ένας νέος.

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ ανακοινώθηκε από την γαλλική Σολέ, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ώρα που ΠΑΟΚ και Ντόζιερ φαινόντουσαν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ο Αμερικανός άφησε στα κρύα του λουτρού τον "Δικέφαλο" και προτίμησε την Σολέ.

Το γιατί; Την απάντηση την ξέρει μόνο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ και αν αυτό είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι ή και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει σε ρυθμούς προκριματικών Ευρωλίγκα για την νέα αγωνιστική περίοδο με την γαλλική ομάδα όμως να μην είναι στο ίδιο Final Eight με τον ΠΑΟΚ.

Μία εξέλιξη που ήρθε την στιγμή που στον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος και η διοίκηση της ΚΑΕ ανέμεναν την απάντηση στην πρόταση που του είχανε καταθέσει και αισιοδοξώντας για το ναι του.

Ένα ναι που δεν ήρθε ποτέ όμως με τον έμπειρο τεχνικό να έσβησε από το μπλοκάκι του την Νο1 επιλογή που είχε για την νέα αγωνιστική περίοδο και να καλείται να βρει άλλον.

Όχι ότι δεν θα βρει απλά ο Μαρκόπουλος θα κληθεί να τον προσαρμόσει στα δεδομένα του κάτι που δεν θα χρειαζότανε να συμβεί με τον Ντόζιερ ενώ πλέον αναμένει να δει ποια θα είναι η απάντηση του Μιλτ Παλάσιο.

Ο 34χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ και ηγέτης της Καβάλας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους δείχνει να είναι θετικός να αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από την περασμένη Παρασκευή.

Παράλληλα όμως δείχνει να θέλει να κάνει μερικές μέρες ακόμη υπομονή πριν πει ακόμη το ναι θέλοντας να δει αν θα έχει πρόταση από Ισπανία, όπου αγωνίστηκε στο φινάλε των δύο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων με την Κάχα Λαμποράλ, ή Τουρκία.

Στον ΠΑΟΚ εκτός του Παλάσιο και με δεδομένη την μη παρουσία στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου των Ρόουλ Μάρσαλ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αστάνα του Καζακστάν, και Ρόμπερτ Ντόζιερ, που προτίμησε την γαλλική Σολέ, το βάρος από τους υπάρχοντες φαίνεται να πέφτει στον διεθνή Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ Τοντόρ Γκετσέφσκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ