ΠΑΟΚ

Συμφώνησε και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ ο Παπαθεοδώρου

Συμφώνησε και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ ο Παπαθεοδώρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρίσκεται πλέον προ των πυλών του ΠΑΟΚ, αφού έγινε ήδη το πρώτο ραντεβού και επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρώτος στόχος ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την απομάκρυνση του Σούλη Μαρκόπουλου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Ο λόγος για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είναι τελικά ο εκλεκτός.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το νταμπλ με την Αστάνα στο Πρωτάθλημα του Καζακστάν, συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ έπειτα από ραντεβού που είχε αργά χθες (26/5) το βράδυ και σύντομα, ίσως και μέσα στη μέρα, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Προς το παρόν είναι βέβαια νωρίς για να αναφερθούν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πρώτα ονόματα που "έπεσαν" στο τραπέζι είναι αυτό του Δημήτρη Κατσίβελη, τον οποίο ο Παπαθεοδώρου είχε παίκτη φέτος στην Αστάνα.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παντελή Μπούτσκο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παντελή Μπούτσκο. Ευχαριστούμε τον κ.Μπούτσκο για την προσφορά του στην ομάδα, για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που έδειξε σε όλη τη διάρκεια αυτών των 8 χρόνων της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ξεχωριστή συμβολή του στην προσπάθειας της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία ό,τι κι αν κάνει.

Ο Παντελής Μπούτσκος, με αφορμή την λύση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, προέβη στην εξής δήλωση: « Έκανα τη δουλειά μου με αγάπη και σεβασμό απέναντι στο μπάσκετ, με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην ομάδα ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ