ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ ο Καρράς

Στον ΠΑΟΚ ο Καρράς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Καρρά, του 20χρονου πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Νέων τον περασμένο Ιούλιο.

Ένα βασικό μέλος της Εθνικής Νέων που κατέκτησε αήττητη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούλιο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Καρράς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον "δικέφαλο" και αναμένεται να μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο 20χρονος σέντερ θα γίνει έτσι το τρίτο μέλος της πρωταθλήτριας Εθνικής Νέων που θα παίξει τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετά τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Καρρά, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αθλητής, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρράς γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1997 στην Αθήνα, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ο Καρράς ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος σέντερ αγωνίστηκε και στα 7 παιχνίδια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, έχοντας 9.7 πόντους (με 56.9% στα δίποντα και 71.4% στις βολές) και 3.6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η κορυφαία του εμφάνιση καταγράφηκε στον ημιτελικό με την Ισπανία, όταν έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά και πέτυχε 16 πόντους με 8/10 δίποντα.

Ο Καρράς αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του στον Δούκα, με τη φανέλα του οποίου είχε πέρυσι 7 συμμετοχές στην Α2, μετρώντας 3.9 πόντους (57.1% στα δίποντα) και 2.6 ριμπάουντ σε 8.7 λεπτά ανά αγώνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ