ΠΑΟΚ

Στο χειρουργείο ο Τσόχλας

Στο χειρουργείο ο Τσόχλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και την Πέμπτη (21/4) μπαίνει χειρουργείο.Περίπου είκοσι μέρες εκτός δράσης θα μείνει ο έμπειρος γκαρντ.

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση προέκυψε το πρωί για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Απόλλωνας Τσόχλα που τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και αύριο, Πέμπτη, θα μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε εσωτερική οστεοσύνθεση μετακαρπίου.

Αναπόφευκτα ο Τσόχλας είναι νοκ άουτ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο (23/4, 20:00), ενώ η επιστροφή του προσδιορίζεται (και χωρίς απόλυτη ακρίβεια) για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον.

Η ΚΑΕ μέσω του δελτίου Τύπου εξέδωσε στέλνει τις " ευχές από όλη την ομάδα για γρήγορο ανάρρωση στον Απόλλωνα και πολύ σύντομα και πάλι κοντά μας…".

Στην καλύτερη περίπτωση εκτός για 2-3 εβδομάδες

Σε ό,τι αφορά την απουσία του Τσόχλα, στις τάξεις του ΠΑΟΚ λέγεται πως εκτιμάται πως θα απουσιάσει 2-3 εβδομάδες αλλά αυτό είναι το μίνιμουμ για το διάστημα που θα λείψει ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής. Επί της ουσίας αφότου γίνει το χειρουργείο, θα φανεί καλύτερα ο χρόνος που θα χρειαστεί να είναι στα "πιτς" ο Τσόχλας και αν αυτός τελικά θα είναι μεγαλύτερος από αυτές τις 2-3 εβδομάδες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ