ΠΑΟΚ

Στο "Παλατάκι" ο Χρυσικόπουλος

Στο "Παλατάκι" ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αναμονή για το τέλος της υπόθεσής του.

Eίναι γνωστό πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Μάλιστα ο παίκτης την Δευτέρα (1/8) βρέθηκε στο "Παλατάκι" και μίλησε με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Από πλευράς ΠΑΟΚ τονίζεται πως ο παίκτης θα ανακοινωθεί από την στιγμή που θα υπάρξει οριστική συμφωνία μαζί του ενώ από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή "βγαίνει" πως ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά είναι αυτός που πάρει την απόφαση στο να "τελειώσει" το ζήτημα της συμφωνίας (έτσι υπάρχει αναμονή για το πότε θα ολοκληρωθεί οριστικά το θέμα του Χρυσικόπουλου με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απόκτησή του).

Επίσης βάσει των όσων λέει η πλευρά του καλαθοσφαιριστή (ο οποίος περιμένει την επιστροφή του ατζέντη του στην Θεσσαλονίκη και εκτιμάται πως με αυτήν θα προχωρήσει-τελειώσει το ζήτημα του Χρυσικόπουλου), η συνάντηση έγινε με τους Σούλη Μαρκόπουλο και Τέλη Ζουρνατσίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ