ΠΑΟΚ

Στο "Παλατάκι" ο Βασιλειάδης

Στο "Παλατάκι" ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρέθηκε στο "Παλατάκι" την Τρίτη (30/6) και παρακολούθησε το καμπ του ΠΑΟΚ. Παραμένει στον "Δικέφαλο" ο Γιώργος Δέδας

Στο "Παλατάκι" βρέθηκε την Τρίτη (30/6) ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής φόρεσε τον δικέφαλο στο στήθος και σύμφωνα με την ΚΑΕ ήταν θεατής στο καμπ που γίνεται στο γήπεδο της ομάδας.

Ως γνωστόν, ο Βασιλειάδης είναι θετικός στο να παίξει στον ΠΑΟΚ (σε μια φωτογραφία που είχε "ανεβάσει" ο γυμναστής του "Δικεφάλου", Παναγιώτης Βασιλείου και έδειχνε όλη την ομάδα να πανηγυρίζει στο Παλέ, υπήρχε σχόλιο του Ελληνα γκαρντ που έγραφε... "ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρώσικα;" δείχνοντας... έμμεσα πως είναι ανοιχτός στην προοπτική του ΠΑΟΚ μέσω βοήθειας του Σαββίδη) αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη δεν υπήρξε καμιά κουβέντα για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Βασιλειάδης θα συνεχίσει να προπονείται στο "Παλατάκι" τις επόμενες μέρες.

Δέδας και του χρόνου

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Δέδας... Μέχρι σήμερα (30/6) ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν όρο στο συμβόλαιο του έμπειρου καλαθοσφαιριστή έτσι ώστε να "σπάσει" το συμβόλαιό του (ο Δέδας πέρυσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο). Αυτό όπως αναμενόταν δεν το έκανε σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Μηνά Τουκμενίδη με τον οποίο επικοινωνήσαμε. Ετσι ο Δέδας θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου στους "ασπρόμαυρους", κάτι για το οποίο είχαμε γράψει εδώ και καιρό αφού στον ΠΑΟΚ δεν είχαν την διάθεση να διακόψουν την συνεργασία με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ