ΠΑΟΚ

Στο NBA Draft του 2018 ο Χαραλαμπόπουλος

Στο NBA Draft του 2018 ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε συμμετοχή στο NBA Draft του 2018, όπως ενημέρωσε το ESPN. Τι δήλωσε ο ίδιος για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Τη συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο NBA Draft του 2018 αποκάλυψε το ESPN, στο οποίο μίλησε ο ίδιος ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ. " Ήταν πάντα ένα όνειρο να παίξω στο ΝΒΑ", αναφέρεται μεταξύ άλλων από τον 21χρονο παίκτη, ο οποίος πρόσθεσε ότι " η συμμετοχή μου στο NBA Draft μού δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσω τον εαυτό μου έξω από την Ευρώπη. Η απόφασή μου δεν ήταν δύσκολη. Το δύσκολο είναι να βρω ποια ήταν η καλύτερη στιγμή για μένα".

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" του έδωσαν τη δυνατότητα να βρει χώρο και χρόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να αρπάζει την ευκαιρία και να δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του. Μιλάμε άλλωστε για τον MVP του Πανευρωπαϊκού Εφήβων του 2015 και του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών του 2017, στα οποία η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Όπως εξηγεί ο ίδιος " η φετινή χρονιά ήταν κάτι νέο για μένα, είχα έναν ρόλο με περισσότερες αρμοδιότητες. Ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία να παίξω περισσότερο και να δείξω ποιος είμαι".

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει 6.7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 20'24'' συμμετοχής κατά μέσο όρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ