ΠΑΟΚ

Στο γήπεδο ο Κλάντον

Στο γήπεδο ο Κλάντον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια για τον Κιθ Κλάντον τελείωσαν νωρίς με τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ αλλά ο Αμερικανός στον ελεύθερο χρόνο του βρίσκεται στο γήπεδο και αυτό έκανε το Σάββατο (21/5).

H φετινή σεζόν τελείωσε νωρίς για τον ΠΑΟΚ (έπειτα από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα πλέι οφ) και έτσι οι ξένοι που αγωνίστηκαν στον "Δικέφαλο" έχουν φύγει εδώ και καιρό στις πατρίδες τους. Ο Κιθ Κλάντον βρέθηκε το Σάββατο (21/5) στο γήπεδο έχοντας έτσι την ευκαιρία να προπονηθεί (και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση), με τον Αμερικανό να "ανεβάζει" μια σχετική φωτογραφία.

Για τον Κλάντον πριν ακόμη από την έναρξη των πλέι οφ είχαμε αναφέρει τις σκέψεις παραμονής που είχαν γίνει στον ΠΑΟΚ γι' αυτόν (πλέον μένει να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα) καθώς είχε ικανοποιήσει τα στελέχη της ομάδας με την παρουσία του στην ομάδα. Γενικώς έχει μείνει μια "γλυκιά" "γεύση" στον "Δικέφαλο" αναφορικά με τα όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ο Κλάντον ο οποίος είχε 7.8 πόντους μέσο όρο και 7.1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Από εκεί και πέρα από την πλευρά του Ούρος Ντούβνιακ προκύπτει πως δεν υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Κώστας Κακαρούδης αναμένεται να βρεθεί στο "Παλατάκι" την επόμενη εβδομάδα για να προπονηθεί, όπως έκανε και τις προηγούμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ