ΠΑΟΚ

Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας ο ΠΑΟΚ

Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως τελικά ο "Δικέφαλος" θα είναι στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας όσον αφορά την κλήρωση του Eurocup και όχι στο τέταρτο. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι του "Δικεφάλου"

Ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την κλήρωση του Eurocup (9/7, 13.00) θα είναι στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας και όχι στο τέταρτο όπως "βγήκε" την Τρίτη .

"Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας ο ΠΑΟΚ, για την αυριανή κλήρωση του Eurocup που έχει αλλαγές στην τελική μορφή των 36 ομάδων που συμμετέχουν", αναφέρει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ η οποία στην συνέχεια τονίζει τα εξής:

"Αύριο το μεσημέρι θα γίνει στη Βαρκελώνη η κλήρωση του Eurocup και ιδού οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, που είναι στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στον όμιλό του, μία ομάδα (από τις τρεις) από κάθε γκρουπ δυναμικότητας, τα οποία είναι...

1ο γκρουπ: Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Γαλατά (Τουρκία), Μπεσίκτας (Τουρκία)

2ο γκρουπ: Νίζνι (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Μπάνβιτ (Τουρκία)

3ο γκρουπ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Κράσνι (Ρωσία)

4ο γκρουπ: Άβτοντορ (Ρωσία), Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)

6ο γκρουπ: Νεπτούνας (Λιθουανία), Στεάουα (Ρουμανία), Ζολνόκι (Ουγγαρία)

Σύμφωνα με την διαδικασία της κλήρωσης δεν μπορούν να είναι στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να ισχύει για ειδικές περιπτώσεις, καθώς υπάρχουν 4 ομάδες από την Τουρκία και 5 από τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο του ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχουν είτε 2 ομάδες από την Τουρκία, είτε 2 από την Ρωσία. Κάθε όμιλος θα έχει 6 ομάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ