ΠΑΟΚ

Άλλαξαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Άλλαξαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύο εβδομάδες αργότερα, απ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα γίνουν τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

Δύο εβδομάδες αργότερα απ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα γίνουν, εν τέλει, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για την αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων, τονίζοντας πως αυτή έγινε λόγω των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, του Άρη και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό που δεν αλλάζει πάντως είναι το γεγονός πως οι αγώνες θα μεταδοθούν από τη NOVA.

Πέραν αυτού, προκρίθηκε η αλλαγή έγινε γιατί στα μέσα του Δεκέμβρη είναι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία για να "τοποθετηθεί" το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, το οποίο αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων των παικτών του "Δικεφάλου" με την γαστρεντερίδας.

O αγώνας του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα λένε από τον ΕΣΑΚΕ, θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

ΟΑΚΑ (18:30) Παναθηναϊκός - Άρης

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

Π. Νικολαΐδης (18:30) Φάρος Κερατσινίου - ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ