ΠΑΟΚ

Στις 24/8 η επίσημη "πρώτη" του νέου ΠΑΟΚ

Στις 24/8 η επίσημη "πρώτη" του νέου ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Το "χτίσιμο" της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα ξεκινήσει στις 24/8 επίσημα, όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ.

Βέβαια, η ομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις από τις 18 Αυγούστου και μέχρι τις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Αναλυτικά:

" Η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 πλησιάζει και από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας, ξεκινά η δημιουργία της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι προπονήσεις της ομάδας ωστόσο θα ξεκινήσουν λίγες ημέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 18/8 και μέχρι τις 21/8 θα συνδυαστούν με τον απαραίτητο αιματολογικό και εργομετρικό έλεγχο των παικτών.

Στο πρόγραμμα των δύο πρώτων εβδομάδων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, αλλά και μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να συμμετάσχει κατά σειρά σε τρία διεθνή τουρνουά…

Στο Kraljevo της Σερβίας (12-13/9), όπου συμμετέχουν επίσης Ερυθρός Αστέρας, Trabzonspor και Mega Leks.

Στη Bratislava της Σλοβακίας (18-20/9), όπου συμμετέχουν επίσης Παρτιζάν Βελιγραδίου, Inter Bratislava και Cibona Zagreb.

Στη Σμύρνη (1-3/10), όπου συμμετέχουν επίσης Karsiyaka, Trabzonspor και Unics Kazan".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ