ΠΑΟΚ

Στις 06:30 ολοκληρώθηκε η Οδύσσεια του ΠΑΟΚ!

Στις 06:30 ολοκληρώθηκε η Οδύσσεια του ΠΑΟΚ!

Μετά από πάρα πολλές και μία απίστευτη ταλαιπωρία, η αποστολή του ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην Κλαϊπέντα τα ξημερώματα της Τρίτης (14/11). (VIDEO)

Σε... Οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι του ΠΑΟΚ με προορισμό την Κλαϊπέντα. Η αποστολή ξεκίνησε στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11) με προορισμό τη Φρανκφούρτη κι από εκεί πέταξε για τη Ρίγα. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Η ομίχλη, όμως, άλλαξε τα πλάνα του "δικεφάλου". Η πτήση -που ήταν προγραμματισμένη για τις 23:25- ακυρώθηκε κι έτσι ο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε οδικώς για την Κλαϊπέντα.

" Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, αλλά... Θεσσαλονίκη, Φρανκφούρτη, Ρίγα και κολλήσαμε εκεί. Ακύρωση πτήσης λόγω ομίχλης, χαμένες αποσκευές. Ξεκινάμε οδικώς για Κλαΐπέδα και ο Θεός βοηθός!!! Κάποια στιγμή θα έρθουν και μερικές από τις αποσκευές μας που η απαράδεκτη AirBaltic δεν φρόντισε να φτάσουν στην ώρα τους στη Ρίγα! Μεγάλη ταλαιπωρία για τους παίκτες μας, που θα πρέπει να ανακτήσουν δυνάμεις για προπόνηση και τον αγώνα της Τετάρτης. ΠΑΟΚ είσαι. Αντέχουμε...", ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ.

Εν τέλει, η αποστολή έφτασε στον προορισμό της στης 06:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό post στο Instagram του ΠΑΟΚ. Πλέον, οι παίκτες θα ξεκουραστούν μερικές ώρες και θα μπουν στο παρκέ για να προετοιμαστούν ενόψει της αναμέτρησης με τη Νεπτούνας (15/11, 19:00).



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ