ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη ο Νάθαν Σόμπεϊ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΪΘΑΝ ΣΟΜΠΕΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΪΘΑΝ ΣΟΜΠΕΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάναν Σόμπεϊ είναι ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ και ο Αυστραλός στις δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που πλέον θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (7/3) ο Νάθαν Σόμπεϊ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από την Αυστραλία και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nathan Sobey:

Για το μακρινό του ταξίδι: « Ήμουν όλη τη μέρα στο αε και είμαι κουρασμένος, αλλά νομίζω πως τώρα που έφτασα είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα εμπειρία».

Για τη μετάβαση του στην Ευρώπη: «Δουλεύω σκληρά αρκετά χρόνια, αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Με το που πήρα αυτή την ευκαιρία δε θέλω να κοιτάξω πλέον πίσω».

Για το παιχνίδι του και την ετοιμότητα του: «Έχω πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα στα ριμπάουντ. Νιώθω πως μπορώ να βοηθήσω άμεσα την ομάδα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κι από όσα θα μου πουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ , έχω ακούσει φοβερά πράγματα με πολλούς ανθρώπους που μίλησα για ένα εξαιρετικό κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ».

Για τον αν μίλησε με τον Nίλσεν, τον πρώτο Αυστραλό που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του αυτές τις ημέρες και να τον ρωτήσω πολλά πράγματα για να έχω καλύτερη άποψη για την ομάδα που θα αγωνίζομαι πλέον».

Μετά την άφιξη του, ο Νάθαν Σόμπεϊ πήρε μια πρώτη «γεύση» από το “PAOK Sports Arena”, καθώς ξεναγήθηκε στο γυμναστήριο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Την Τετάρτη (8/3), ο Αυστραλός θα περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο ντόπινγκ για να βγει το δελτίο του και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Την Πέμπτη (9/3), θα πετάξει για την Αθήνα, όπου θα συναντήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την οποία θα ταξιδέψει για το Ρέθυμνο, για τον αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 21η αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League (11/3, 16:00).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ