ΠΑΟΚ

Στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το Pinar Cup της Σμύρνης, στο πλαίσιο του οποίου αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την Μπαλικεσίρ. Δείτε βίντεο από την άφιξη και την προπόνηση του “δικεφάλου του βορρά”.

Στη Σμύρνη βρίσκεται από χθες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” θα δώσει επί τουρκικού εδάφους τα τελευταία φιλικά τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο της Καρσίγιακα, όπου απόψε (στις 19:00) θα αντιμετωπίσει την Μπαλικεσίρ στο πρώτο του παιχνίδι για το Pinar Cup, το οποίο ξεκινά σήμερα. Το πρωί της Τετάρτης το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου, τη μοναδική Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία που διασώθηκε από την καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Νίκη της Καρσίγιακα στο πρώτο ματς

Όσον αφορά στο Pinar Cup, χθες το βράδυ έγινε το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, στο οποίο η Καρσίγιακα νίκησε 88-80 την σημερινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Για τους νικητές πρώτοι σκόρερς ήταν οι Νταχουάν Σάμερς (29π.), Ματέους Πονίτκα (15π.), Τζεικόβαν Μπράουν (13π.), ενώ από την Μπαλικεσίρ ξεχώρισαν οι Τζος Σέλμπι (16π.), Μάικλ Γκριν (15π.) και Λίον Γουίλιαμς (14π.).

Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε στιγμιότυπα από την χθεσινοβραδινή άφιξη του “δικεφάλου του βορρά” στη Σμύρνη, αλλά και από την σημερινή, πρωινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Καρσίγιακα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ