ΠΑΟΚ

Στη λίστα οι Γκριν και Χιούιτ

Στη λίστα οι Γκριν και Χιούιτ

Μεταξύ άλλων παικτών για την θέση του πλέι μέικερ στον ΠΑΟΚ προτάθηκαν και εξετάζονται οι Τορίν Γκριν και Τζέλανι Χιούιτ. Στον "Δικέφαλο" έχει προταθεί και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται στον ΠΑΟΚ για την θέση "1" είναι οι Τορίν Γκριν (29, 1.83) και Τζέλανι Χιούιτ (24, 1.85). Οι δύο καλαθοσφαιριστές έχουν προταθεί στον "Δικέφαλο" και βρίσκονται στη λίστα του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Γκριν μάλιστα έχει περάσει παλαιότερα από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ την σεζόν 2009-10.

Την περασμένη σεζόν (2014-15) έπαιξε στην Βιλερμπάν έχοντας στο γαλλικό πρωτάθλημα 10,1 πόντους ανά αγώνα και 3,5 ασίστ ανά ματς. Οσο για το Eurocup; Εκεί είχε μέσο όρο 12 πόντους και μέσο όρο 4,1 ασίστ.

Σχετικά με τον Χιούιτ που έχει πολύ λιγότερες παραστάσεις σε σχέση με τον Γκριν, την περασμένη σεζόν (2014-15) αγωνιζόμενος στο Georgia Southern είχε 17,6 πόντους ανά αγώνα και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Χάρης Γιαννόπουλος αλλά ο "Δικέφαλος" δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το στρατόπεδο του Ελληνα καλαθοσφαιριστή. Ο Γιαννόπουλος, που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και εκτιμά πολύ τον "Δικέφαλο", έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ