ΠΑΟΚ

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μαρκόπουλος

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον "δικέφαλο" ως το 2019 ωστόσο το όνομα του 66χρονου κόουτς φιγουράρει στη λίστα που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (17/6) τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη νίκη επί του Άρη στο "Nick Galis Hall" και την κατάληψη της 3ης θέσης στην Basket League.

Στο μεταξύ, ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν αφοσιωμένος στην πορεία του "δικεφάλου" και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη ωστόσο η περίπτωση του 66χρονου προπονητή φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποχώρησε από τους "πράσινους" μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στις αρχές Μαΐου, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έβγαλε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με sweep από τον Ολυμπιακό και πλέον οι "πράσινοι" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για τη θέση του χεντ κόουτς.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται από την ελληνική αγορά είναι αυτό του έμπειρου προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον "δικέφαλο" ως το 2019.

Η περίπτωση Μαρκόπουλου ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, πριν οι Πειραιώτες καταλήξουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενώ για να προχωρήσει οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ του έμπειρου προπονητή και του Παναθηναϊκού, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον "δικέφαλο".

Ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο "Nick Galis Hall", ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για το πως έχει η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του στον "δικέφαλο" και το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κόουτς απέφυγε να απαντήσει, αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ