ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Τέπιτς

Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Τέπιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιλένκο Τέπιτς πριν την επιστροφή του στο Βελιγράδι, πέρασε από το "Παλατάκι" προκειμένου να χαιρετήσει στελέχη του ΠΑΟΚ.

O Mιλένκο Τέπιτς δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ (υπάρχει καλή σχέση και εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές), άσχετα αν δεν θα παίξει στον "Δικέφαλο" την νέα σεζόν.

Ο Σέρβος την Τετάρτη (3/8) πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ και χαιρέτησε στελέχη της ομάδας. Ο Τέπιτς βρέθηκε για διακοπές στην Χαλκιδική και θέλησε να δει από κοντά ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν επιστρέψει στο Βελιγράδι. Οσο για το γιατί δεν απάντησε θετικά στην πρόταση των "ασπρόμαυρων" και ο "Δικέφαλος" τον περίμενε εδώ και πολύ καιρό;

Ο παίκτης αναζητά κάτι πολύ καλύτερο οικονομικά και έτσι δεν έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" λένε πως δεν αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ ο Λίνος Χρυσικόπουλος την Τετάρτη, ότι απομένουν να ρυθμιστούν κάποια θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα για το ζήτημα του Ελληνα καλαθοσφαιριστή και πιθανολογείται πως ίσως η ανακοίνωση για την απόκτηση του παίκτη "έρθει" την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ