ΠΑΟΚ

Σούλης VS Χάρης

Σούλης VS Χάρης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα αντιμετωπίσει τον γιο του, Χάρη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο. Τι λένε οι δύο προπονητές για αυτή την... ιδιαίτερα "μάχη"

ΠΑΟΚ εναντίον Κόροιβου το Σάββατο (1/11, 17:00) στο "Παλατάκι" ή αλλιώς Σούλης εναντίον Χάρη Μαρκόπουλου. Ο έμπειρος κόουτς του "Δικεφάλου" αλλά και ο νεαρός Ελληνας προπονητής μίλησαν για την μεταξύ τους "μάχη" (οι δηλώσεις τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ) η οποία όπως και να έχει είναι... ιδιαίτερη.

Σούλης: "Είναι ένα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: " Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, είναι αλήθεια αυτό, αλλά πρόκειται για κάτι που απασχολεί περισσότερο τα media και όχι εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και πάντα, όταν έρχεται η ώρα του αγώνα το μυαλό είναι μόνο στην ομάδα σου και πουθενά αλλού. Με τους ρυθμούς που έχουμε, έτσι κι αλλιώς, είναι δύσκολο να προλάβουμε να κάνουμε την προετοιμασία μας όπως θέλουμε για τον κάθε αγώνα, οπότε αναπόφευκτα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για αλλαγές στον τρόπο σκέψεις και προετοιμασίας. Είναι πάντως ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και αυτό ισχύει και για τα συναισθήματα".

"Εχει προϋποθέσεις να κάνει καριέρα ο Χάρης"

Συνεχίζοντας ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε για τον τεχνικό του Κόροιβου: " Ο Χάρης έχει ξεκινήσει από φέτος έναν διαφορετικό δρόμο, δύσκολο, γεμάτο συγκινήσεις, συνεχόμενες προκλήσεις και εμπόδια. Έτσι είναι η δική μας δουλειά. Γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή, είναι αρκετά καταρτισμένος αλλά έχει και πολλά να μάθει ακόμη, όπως άλλωστε μαθαίνω και εγώ. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε. Έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει καριέρα, δουλεύει, χρειάζεται και διορατικότητα για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα συναντήσει με σωστό τρόπο".

Χάρης: "Δεν φτάνουν ούτε δύο ζωές..."

Ο Χάρης Μαρκόπουλος για όσα του δίδαξε ο πατέρας του, είπε: " Δεν φτάνουν δύο ζωές για να του ανταποδώσω αυτά που μου έχει δώσει".

Οι έξι φράσεις του Χάρη...

Οι έξι φράσεις που συμπυκνώνουν τα διδάγματα του Σούλη στον Χάρη Μαρκόπουλο για την στάση ζωής και το μπάσκετ όπως τα μετέφερε μαζί με τα σχόλια του ο προπονητής του Κοροίβου:

- Πριν αντιδράσεις, ΣΚΕΨΟΥ! (Έτσι με συμβούλευε πάντα και αυτό κάνω).

- Πριν μιλήσεις, ΑΚΟΥ! (Πάντα τον άκουγα. Και όσες φορές δεν τον άκουσα βγήκα χαμένος. Είναι ένας σοφός του μπάσκετ).

- Πριν κριτικάρεις, ΠΕΡΙΜΕΝΕ! (Δεν περιμένω, δεν μπορώ και απαγορεύεται να τον κρίνω, ειδικά εγώ.).

- Πριν προσευχηθείς, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ! (Προσεύχεται πάντα για μένα, πάντα συγχωρεί τα λάθη μου. Δεν μου φτάνουν δυο ζωές για να του ανταποδώσω αυτά που μου έχει δώσει).

- Πριν διεκδικήσεις, ΠΡΟΣΦΕΡΕ! (Η ζωή το έφερε έτσι και έχουμε καθήκον να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχω χρέος να προσφέρω στην ομάδα που μου ανέθεσε τις τύχες της).

- Πριν εγκαταλείψεις, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΛΙ! (Αυτό το έμαθα στον ΠΑΟΚ και δεν θα το εγκαταλείψω ποτέ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ