ΠΑΟΚ

Σκληρός αμυντικά μέσα στο "σπίτι" του ο ΠΑΟΚ...

Σκληρός αμυντικά μέσα στο "σπίτι" του ο ΠΑΟΚ...
INTIME SPORTS

O ΠΑΟΚ στα πλέι οφ έχει παθητικό 63 πόντους μέσο όρο όσον αφορά τα ματς που έχει δώσει στο "Παλατάκι" και μόνο σε ένα παιχνίδι από τα πέντε συνολικά, έχει δεχτεί πάνω από 62 πόντους.

O ΠΑΟΚ το Σάββατο (13/6) περιόρισε τον Αρη επιθετικά (62-51) και έχοντας πολύ καλή αμυντική παρουσία, έκανε το 2-1 στις νίκες στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος. "Παίξαμε άμυνα για 40 λεπτά...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σούλης Μαρκόπουλος που έδειξε να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την αμυντική παρουσία του ΠΑΟΚ, η οποία γενικώς είναι ιδιαίτερα καλή για τους "ασπρόμαυρους" στα εντός έδρας ματς κατά την διάρκεια των πλέι οφ.

Ο "Δικέφαλος" μέσα στο "Παλατάκι" συνηθίζει να παίζει σκληρή άμυνα και με "όπλο" αυτήν έχει πάρει τέσσερις νίκες από τα συνολικά πέντε ματς που έδωσε (κόντρα σε ΑΓΟΡ, Παναθηναϊκό και Αρη). Ας δούμε όμως τι "λένε" οι αριθμοί... Από αυτούς τους πέντε αγώνες των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ μόνο σε έναν δέχτηκε πάνω από 62 πόντους και ήταν το παιχνίδι για τα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό (65-83 το αποτέλεσμα), στο οποίο ο "Δικέφαλος" έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο (33-50).

Όσο για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς; Στο πρώτο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για τα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 59 πόντους ενώ στο τρίτο ματς με τον ΑΓΟΡ δέχτηκε 62 πόντους. Απέναντι στον Αρη, στον πρώτο μικρό τελικό ο "Δικέφαλος" είχε παθητικό 60 πόντους και στον τρίτο μικρό τελικό ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 51 πόντους. Μέσο όρο, δηλαδή, ο "Δικέφαλος" στα πέντε ματς των πλέι οφ στο "PAOK Sports Arena" έχει παθητικό μόλις 63 πόντους.

Αναλυτικά οι αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" στα πλέι οφ:

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 66-59 (Προημιτελικά 1ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 75-62 (Προημιτελικά 3ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 65-83 (Ημιτελικά 3ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Αρης 67-60 (Μικρός τελικός 1ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Αρης 62-51 (Μικρός τελικός 3ος αγώνας)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ