ΠΑΟΚ

Σημείο αναφοράς ο "Σόφο" για τον Κρουμπάλι

Σημείο αναφοράς ο "Σόφο" για τον Κρουμπάλι
Κρουμπάλι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει ξεχαστεί από τον Ουσμάν Κρουμπάλι. Τι είπε ο πρώην παίκτης του Λαυρίου και νυν καλαθοσφαιριστής της Βενέτσια.

Ο Οσμάν Κουμπάλι μετά την καλή παρουσία του στο Λαύριο, μετακόμισε στην Βενέτσια και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για τον ίδιο φαίνεται να αποτελεί σημείο αναφοράς το ότι στη Basket League αντιμετώπισε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα δύο ματς που έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ετσι όταν ρωτήθηκε για το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Κρουμπάλι είπε:

"Ηταν μια φανταστική εμπειρία γιατί εκτός του ότι ήταν πρωτάθλημα ανάμεσα στα πιο σημαντικά και δύσκολα της Ευρώπης, με οδήγησε στο να αντιμετωπίσω πρωταθλητές παίκτες όπως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (σ.σ. ως γνωστόν ο "Σόφο" έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους πριν παίξει στον ΠΑΟΚ) που σου φέρνουν φυσικές δυσκολίες στο παιχνίδι. Ετσι αυτό έχει σαν αντίκτυπο το κάθε παιχνίδι να γίνεται πρόκληση. Και μου αρέσουν οι προκλήσεις γιατί μου αρέσει να μετράω τον ίδιο μου τον εαυτό και να βελτιώνομαι".

Ο πρώην σέντερ του "Δικεφάλου", λοιπόν, δεν έχει ξεχαστεί από τον Κρουμπάλι ο οποίος θυμίζουμε πως στο Λαύριο είχε μέσο όρο 10,7 πόντους και βάσει του συστήματος αξιολόγησης αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας του Χρήστου Σερέλη. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Κρουμπάλι έμεινε στα "ρηχά" καθώς στο εντός έδρας ματς του Λαυρίου πέτυχε τέσσερις πόντους ενώ στον αγώνα στο "Παλατάκι" ήταν άποντος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ