ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς δεύτερου ημιτελικού ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς δεύτερου ημιτελικού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό Superfoods (26/5, 17:30) στο ΟΑΚΑ, καθώς οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους. Τι δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου...

Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (26/5, 17:30).

Οι "ασπρόμαυροι" την Παρασκευή (25/5) προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μίνι προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι με το "τριφύλλι", ενώ άπαντες στις τάξεις τους γνωρίζουν το δύσκολο έργο της ομάδας τους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πάντως έχει εντοπίσει τα στοιχεία που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του στο παιχνίδι της, ώστε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/5) .

"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας μετά τον πρώτο αγώνα, είναι πως καταλάβαμε την διαφορά στην επιθετικότητα, στην αθλητικότητα που έχει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο γήπεδό της. Άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε από την αρχή του αγώνα στην πίεση που θα μας ασκήσει ο αντίπαλος", δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρόκειται για μία ομάδα με αθλητικούς γκαρντ, είναι μία ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ καλά τον αντίπαλο και συνεπώς η προσαρμογή μας σε αυτό τον τρόπο του παιχνιδιού θα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε και το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αγώνα".

Τέλος, οι "ασπρόμαυροι" δημοσίευσαν στο επίσημο κανάλι τους στο Youtube ένα video με στιγμές από το πρόγραμμά τους:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ