ΠΑΟΚ

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Σχορτσανίτης

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που "έβγαλε" όλη την προπόνηση της Τετάρτης, ο Γουίλιαμ Χάτσερ που αναμένεται να "μπει" στο κανονικό πρόγραμμα της Πέμπτης και οι ευχές του Γιάννη Γιαννούλη (PHOTO).

Πέρα από τα δυσάρεστα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ με το χειρουργείο που αναμένεται να κάνει ο Απόλλωνας Τσόχλας (κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι), υπάρχουν και τα θετικά νέα. Και αυτά αφορούν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος δεν έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο (16/4) λόγω ενοχλήσεων στη μέση αλλά πλέον έχει ανεβάσει στροφές.

Την Τετάρτη (20/4) μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση του ΠΑΟΚ και δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που είχε (έτσι αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την "Ενωση", κάτι που αναμενόταν να γίνει). Από εκεί και πέρα ο Γουίλιαμ Χάτσερ ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα (για την ακρίβεια έκανε μέρος του προγράμματος την Τετάρτη, με τον Αμερικανό να θυμίζουμε πως προληπτικά έμεινε εκτός την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στο πόδι) και την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Γιαννούλης: "Χρόνια μας πολλά"

Ο Γιάννης Γιαννούλης κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας το 1995 και το 1999. Η αγάπη που έχει στον "Δικέφαλο" είναι γνωστή και μάλιστα συνηθίζει να βρίσκεται στο "Παλατάκι" για να βλέπει τους αγώνες της μπασκετικής ομάδας. Με αφορμή την συμπλήρωση των 90 ετών των "ασπρόμαυρων" ο ίδιος "ανέβασε" στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία που τον δείχνει να φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ έγραψε: "Χρόνια μας πολλά".

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Σχορτσανίτης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ