ΠΑΟΚ

Σε φουλ ρυθμούς ο "μασκοφόρος" Κρουμπάλι

Σε φουλ ρυθμούς  ο "μασκοφόρος" Κρουμπάλι
EUROKONISSI

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι προπονείται πλέον στο 100% και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ απέναντι στα Τρίκαλα (2/3, 16:30), στα οποία θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Γιανναράς.

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι έσβησε το όνομά του από το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς φορώντας προστατευτική μάσκα, συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - σέντερ στην 17η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League και απέναντι στα Τρίκαλα (3/3, 16:30) θα επιστρέψει στην δράση φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα που θα χρησιμοποιεί μέχρι να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μύτη.

Επίσης, στην Πυλαία την Τετάρτη (28/2) βρέθηκε και ο Γιάννης Γιανναράς, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο του "Δικεφάλου". Ο 19χρονος γκαρντ, όπως ενημέρωσε το ΠΑΟΚ, θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν στα Τρίκαλα με τη μορφή δανεισμού, ενώ το πρωί της Τετάρτης (28/2) ο Τέραν Πέτεγουεϊ πέρασε από ντόμπινγκ κοντρόλ και την Πέμπτη (1/3) θα βγει το δελτίο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ