ΠΑΟΚ

Σάιμπερτ: "Θα είναι μία εντυπωσιακή χρονιά"

Σάιμπερτ: "Θα είναι μία εντυπωσιακή χρονιά"

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, ανέφερε πως είναι πολύ καλός σουτέρ ενώ υπογράμμισε πως για τον "Δικέφαλο" μίλησε με τους Κιθ Κλάντον και Σι Τζέι Γουότσον

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ (24, 1.93). Αρχικά ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής είπε:

" Μίλησα με τον Κιθ (Κλάντον) που αγωνίστηκε και πέρσι στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον καλό μου φίλο Σι Τζέι Γουότσον που επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα. Άκουσα μόνο καλά λόγια για την ομάδα, την πόλη και τους ανθρώπους και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος".

- Με ποια νοοτροπία έρχεσαι να παίξεις για πρώτη φορά μπάσκετ εκτός Αμερικής;

" Θέλω απλά να έρθω στην Ευρώπη και να γίνω καλύτερος. Ξέρω ότι είμαι ένας πολύ καλός σουτέρ, αλλά θέλω να δείξω ότι μπορώ να βελτιώσω όλο μου το παιχνίδι. Σίγουρα γνωρίζω ότι θα συμμετέχω σε σπουδαίες διοργανώσεις και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό".

- Πόσο ωρίμασε το παιχνίδι σου, μετά από έναν χρόνο επαγγελματικού μπάσκετ;

" Ωρίμασε με αρκετούς τρόπους. Καταλαβαίνω πλέον καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αντιλαμβάνομαι καλύτερα και την νοοτροπία του παιχνιδιού και σίγουρα αυτό είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη".

- Αν και το Dayton ήταν αουτσάιντερ, καταφέρατε να έχετε συνεχόμενες εμφανίσεις στο τελικό τουρνουά του NCAA και να φτάσετε ως το Elite Eight. Πως πιστεύεις ότι αυτή η νοοτροπία μαχητή και νικητή θα μεταφερθεί και στη νέα σου ομάδα;

" Απλά με το να γίνομαι καλύτερος και να παλεύω κάθε μέρα για το καλύτερο. Το να κερδίζεις είναι τρόπος ζωής, αυτός πιστεύω ότι είναι ο δικός μου τρόπος ζωής και θέλω να τον φέρω και στη νέα μου ομάδα".

- Στη διάρκεια της κολεγιακής σου καριέρας πέτυχες σημαντικές νίκες απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως το Πρόβιντενς, το Σίρακιους και το Οχάιο Στέιτ. Πως αισθάνεσαι που θα παίξεις σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, σε μία σπουδαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και το πρώτο σου παιχνίδι, έστω και φιλικό, θα είναι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

" Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα για αυτό. Μου αρέσει να παίζω και να ανταγωνίζομαι στο κορυφαίο επίπεδο. Αισθάνομαι πραγματικά ότι είναι τιμή να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα είναι μία ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά και που μπορούμε να πάμε. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό…".

- Πως αισθάνεσαι που θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ; Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι θα υπάρχουν δύο τουλάχιστον συμπατριώτες σου, ένας (Κλάντον) που έχει ήδη περάσει από αυτή τη διαδικασία, αλλά κι ένας (Τέιλορ), που θα περάσει την διαδικασία για πρώτη φορά, όπως κι εσύ;

" Είμαι βέβαιος για αυτό που πρέπει να κάνω στο νέο μου περιβάλλον. Ο ΠΑΟΚ έχει μία νικηφόρα ιστορία, οπότε είμαι σίγουρος ότι αυτό μου ταιριάζει μία χαρά. Έχοντας Αμερικανούς συμπαίκτες θα είναι μία τεράστια βοήθεια. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι θέμα προσαρμογής, οπότε ότι κι αν έρθει στο δρόμο μου, πρέπει να προσαρμοστώ και να προχωρήσω".

- Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

" Εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι θα είμαι μέλος της ομάδας, αλλά και το καλωσόρισμα από όλους σας. Θα είναι μία εντυπωσιακή χρονιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ