ΠΑΟΚ

Ρωτούν και "ψάχνονται" για Σχορτσανίτη

Ρωτούν και "ψάχνονται" για Σχορτσανίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πολύ καλή σεζόν που κάνει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει προκαλέσει το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, με τα νυν δεδομένα να είναι εξαιρετικά δύσκολα.

H αγωνιστική ποιότητα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αμφισβητηθεί. Οι ικανότητές του έχουν φανεί τόσο την φετινή χρονιά (2015-16) με την φανέλα του ΠΑΟΚ (όταν δεν παίζει, ο "Δικέφαλος" στην κυριολεξία μοιάζει με... άλλη ομάδα), όσο και τις προηγούμενες σεζόν.

Ο "Σόφο" έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ήδη υπάρχουν ομάδες που "ψάχνονται" για τον Έλληνα σέντερ εν όψει της επόμενης σεζόν. Ρωτούν για την κατάστασή του και κυρίως για τον τραυματισμό που είχε (φέτος μεταξύ άλλων ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο) και γενικώς έχουν δείξει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Σχορτσανίτη με "φόντο" την επόμενη χρονιά.

Φυσικά ενδιαφέρον υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ. Αυτό μοιάζει φυσιολογικό αφού είναι σημαντικός παίκτης για τους "ασπρόμαυρους" ενώ από τον Νοέμβρη ακόμη είχαμε αποκαλύψει πως στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν τον "Σόφο" και την νέα σεζόν. Φυσικά θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεσή του καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολη (με τα νυν οικονομικά δεδομένα στην ΚΑΕ).

Θα πρέπει να αλλάξει επίπεδο οικονομικά ο ΠΑΟΚ (π.χ. μέσω Ιβάν Σαββίδη) για να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Έλληνα σέντερ (ήρθε φέτος στον "Δικέφαλο" με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με το πραγματικό κασέ του) αλλά και ο παίκτης να μην βρει κάτι (δηλαδή έναν σύλλογο) που να τον καλύπτει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προφανώς ο "Σόφο" επιθυμεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο (Ευρωλίγκα) την νέα σεζόν και η λογική "λέει" πως μπορεί να βρει μια ομάδα που να ικανοποιεί τα "θέλω" του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ