ΠΑΟΚ

Πρώτη προπόνηση με Τζάκσον

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΤΑΡΝΤΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΤΑΡΝΤΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Νταρνέλ Τζάκσον προπονήθηκε την Τετάρτη (27/12) για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, για να κάνει το πρώτο βήμα παρουσίας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt (30/12, 16:30).

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε την Τετάρτη (27/12) ο Νταρνέλ Τζάκσον, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη μόλις τα ξημερώματα. Ο έμπειρος σέντερ υποβλήθηκε πρώτα σε ιατρικές εξετάσεις και παρά την κούραση, πήγε μέχρι την PAOK Sports Arena για να δουλέψει μαζί με τον νέο προπονητή και τους συμπαίκτες του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στο Λαύριο Megabolt (30/12, 16:30).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου" είχε παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, πλην του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης.

Εξάλλου, το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12), αντιπροσωπεία της ομάδας του ΠΑΟΚ θα παρευρεθεί στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι, ενώ μετά την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας στο Μακεδονία Παλλάς (20:00).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ