ΠΑΟΚ

Προχωρημένο του Διαμαντάκου, επαφές με Κώττα

Προχωρημένο του Διαμαντάκου, επαφές με Κώττα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Διαμαντάκος που έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ συμμετέχοντας μάλιστα σε προπονήσεις, το θέμα του αγωνιστικού ρόλου και οι επαφές με τον Θωμά Κώττα για την προοπτική λύσης του συμβολαίου.

Όπως αναφέραμε, από την πιάτσα των ατζέντηδων προέκυπτε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει με το θέμα της απόκτησης του νεαρού σέντερ, Γιώργου Διαμαντάκου.

Τι "βγαίνει" από το στρατόπεδο του παίκτη; Τονίζεται πως ο νεαρός έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα συμμετείχε σε δύο προπονήσεις και μίλησε με τον Σούλη Μαρκόπουλο αλλά και τον γιατρό της ομάδας. Η πρόταση που του έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό τον καλύπτει (αν και εκτιμάται από την πλευρά του παίκτη πως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, αλλά γενικά δεν λέει "όχι" σε όσα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ) ενώ γίνονται και διάφορες συζητήσεις για τον αγωνιστικό ρόλο του.

Και αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για τον Διαμαντάκο για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες που μπορούν να του δώσουν αρκετά δραστήριο ρόλο. Ο νεαρός θέλει να κάνει σωστή επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του αφού θεωρεί πως το προηγούμενο καλοκαίρι είχε βιαστεί. Μπορεί το θέμα της μετακόμισης του στον ΠΑΟΚ να τελειώσει άμεσα (δεν αποκλείεται αυτό και έτσι ο παίκτης άμεσα να αποτελέσει καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου"), μπορεί όμως και να πάρει χρόνο για να δει τι άλλες επιλογές έχει ο παίκτης.

Από το στρατόπεδο του τελευταίου "βγαίνει" ένα θετικό κλίμα για τον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχει και το ζήτημα του αγωνιστικού ρόλου (δίχως αυτό να σημαίνει πως ο παίκτης δεν βλέπει θετικά τον "Δικέφαλο"). Ο Διαμαντάκος ουσιαστικά προορίζεται για να πάρει την θέση του Θωμά Κώττα ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος με τον αγωνιστικό ρόλο που είχε στους "ασπρόμαυρους".

Είχαμε αποκαλύψει για την προσφυγή που είχε κάνει (αυτό το έκανε για να μείνει ελεύθερος και να παίξει σε άλλη ομάδα) ενώ το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου έτσι ώστε το θέμα να τελειώσει νωρίτερα σε σχέση με το διάστημα που μπορεί να εκδικαστεί η προσφυγή.

Δ.Σ. για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γενική Συνέλευση

Tην Τετάρτη (22/6) υπήρξε Δ.Σ. της ΚΑΕ και σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ συζητήθηκαν λεπτομέρειες και οργανωτικά θέματα για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το οποίο θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά και για την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 30/6. Στο τραπέζι έπεσαν και κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν χορηγίες. Στο μεταξύ στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με τα ζητήματα των Διαμαντάκου και Σλαφτσάκη, στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως δεν θα "τελειώσουν" άμεσα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ