ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παρουσίασε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση, δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη

Ξαφνικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παρουσίασε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση. Ο Ελληνας σέντερ εξετάστηκε και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ στη παρούσα φάση η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την "Ενωση" είναι αμφίβολη. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση.

Η ΑΕΚ και οι επισημάνσεις Μαρκόπουλου

Δύο μέρες έμειναν για το πρώτο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη μέσω βίντεο αναλύθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο προς τους παίκτες του ο τρόπος παιχνιδιού της "Ενωσης". Ετσι ο έμπειρος κόουτς μετέφερε στους καλαθοσφαιριστές του το τι θα πρέπει να προσέξουν όσον αφορά το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς. Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως θεωρούν πως αποτελεί "κλειδί" για το θέμα της πρόκρισης το να "σπάσουν" την έδρα της ΑΕΚ στο πρώτο ματς.

Εφόσον γίνει αυτό, οι "ασπρόμαυροι" θα έχουν την ευκαιρία να αποκλείσουν την ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι στο "Παλατάκι". Αν "έρθει" το "διπλό" στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολύ στην βοήθεια του κόσμου της ομάδας αναφορικά με το ματς που θα ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη καθώς σίγουρα θα υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων (το "Παλατάκι" έτσι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δύσκολη έδρα για την "Ενωση") εφόσον ο "Δικέφαλος" τα καταφέρει το Σάββατο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ