ΠΑΟΚ

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντεκόζι

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντεκόζι

Ως ενδιαφέρουσα κρίνουν στον ΠΑΟΚ την περίπτωση του Κουέντον Ντεκόζι που έχει προταθεί, αλλά τονίζεται πως είναι δύσκολη.

Διάφοροι παίκτες προτείνονται στον ΠΑΟΚ και μεταξύ αυτών είναι ο Κουέντον Ντεκόζι (23, 1.96). Στον "Δικέφαλο" θεωρούν ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του αλλά τονίζεται παράλληλα πως είναι δύσκολη.

Ο Ντεκόζι την σεζόν 2015-16 έπαιξε για το Temple έχοντας μέσο όρο 15,9 πόντους. Να σημειωθεί πως συμμετέχει στο Summer League με τους Σπερς έχοντας 4,5 πόντους ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα για την περιφέρεια υπάρχουν τα ονόματα των Τζόρνταν Σάιμπερτ (24, 1.93) αλλά και Τζος Χάγκινς (22, 1.85) για τον οποίο είχαμε αναφερθεί πριν λίγες μέρες.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γαλατσόπουλο

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πριν λίγο καιρό "έχασε" τον αγαπημένο του πατέρα και έγινε γνωστό την Κυριακή πως "έφυγε" από την ζωή και η μητέρα του. Η ΚΑΕ αναφέρει:

"Βαρύς ο πόνος και το φορτίο για το εκλεκτό μέλος της οικογένειας του "Δικεφάλου" και της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, που σήμερα έχασε και την αγαπημένη του μητέρα, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και την οικογένειά του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ