ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Τέιλορ, ξεκαθαρίζει του Λάνγκφορντ

Προτάθηκε ο Τέιλορ, ξεκαθαρίζει του Λάνγκφορντ

Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Ντονέλ Τέιλορ, του οποίου πάντως η περίπτωση κρίνεται δύσκολη λόγω κασέ. Εβδομάδα εξελίξεων "έρχεται" για το θέμα του Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ενας από τους καλαθοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Ντονέλ Τέιλορ (33, 1.98), τον οποίο μάλιστα ο Σούλης Μαρκόπουλος τον ξέρει αφού ο Αμερικανός είχε παίξει στο Μαρούσι την σεζόν 2007-08, αγωνιστική χρονιά κατά την οποία ήταν προπονητής στη συγκεκριμένη ομάδα ο κόουτς του "Δικεφάλου".

Ο Τέιλορ προέρχεται από καλές σεζόν με ιταλικές ομάδες (την σεζόν 2013-14 στην Βενέτσια είχε μέσο όρο 14,4 πόντους ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στην Ρέτζιο Εμίλια που είχε μέσο όρο 11,9 πόντους στο πρωτάθλημα και μέσο όρο 12 πόντους στο Eurocup, για να συνεχίσει μετά στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ασόντ που είχε μέσο όρο 8,4 πόντους), με την περίπτωσή του πάντως να κρίνεται δύσκολη λόγω υψηλού κασέ. Βέβαια όσο περνά ο καιρός, τα κασέ πέφτουν...

Για τον Τέιλορ υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους άλλων χωρών αλλά αν αυτό δεν προχωρήσει, τότε υπό προϋποθέσεις το όνομά του μπορεί να "παίξει" για τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, στον "Δικέφαλο" την Κυριακή δεν είχαν κάτι το... χειροπιαστό για την υπόθεση του Κέβιν Λάνγκφορντ. Από Δευτέρα αναμένονται επαφές για να φανεί τι οριστικά θα γίνει στην υπόθεση του Αμερικανού. Για την ώρα, στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν έχει δοθεί -ακόμη- κάποια προθεσμία στον παίκτη αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θέλουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του Λάνγκφορντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ