ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Κλάντον στον ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Κλάντον στον ΠΑΟΚ

Ένας γνώριμος στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει προταθεί και αυτός είναι ο Κιθ Κλάντον του οποίου η περίπτωση υπήρχε στη λίστα και κατά το παρελθόν αλλά δεν προχώρησε. Στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ η ομάδα του.

O ΠΑΟΚ αναζητά "κοντό" και "ψηλό" αφού θέλει να ενισχυθεί εν όψει των πλέι οφ. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί (σ.σ. οι προτάσεις "πέφτουν" βροχή από γραφεία ατζέντηδων) είναι και ο Κιθ Κλάντον ο οποίος έχει ύψος 2μ.05.

Την τρέχουσα σεζόν παίζει στην Χαποέλ Μπιρ Σιβά και είχε 14.6 πόντους μέσο όρο αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ (oπότε ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αγωνίζεται σε κάποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα).

Στον "Δικέφαλο" για τον Αμερικανό τονίζεται πως έχει προταθεί αλλά δεν προκύπτει κάτι περισσότερο για την ώρα. Το όνομά του έχει "παίξει" και στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν ανάμεσα στους προτεινόμενους παίκτες και το καλοκαίρι του 2014. Τότε η περίπτωσή του δεν είχε "συγκινήσει" τους ανθρώπους του "Δικέφαλο" και έτσι δεν προχώρησε το θέμα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ