ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στον γοφό στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Δευτέρας (9/11).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε χτυπήσει στον γοφό στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς απέναντι στο Ρέθυμνο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν πως δεν φαινόταν να είναι ανησυχητική η κατάστασή του. Στον "Δικέφαλο"... δικαιώθηκαν καθώς ο Ελληνας φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ως εκ τούτου συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Σε αυτήν δεν υπήρχε κάποιο... απρόοπτο για τον Σούλη Μαρκόπουλο καθώς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας που θα γίνει την Τετάρτη. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά την σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού καθώς οι Λιθουανοί αποτελούν τον πιο βασικό αντίπαλό τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Για την ενίσχυση στην ρακέτα στον ΠΑΟΚ αναζητούν παίκτη που να είναι "εκρηκτικός", έναν καλαθοσφαιριστή τύπου Κουάμε Αλεξάντερ ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στα Τρίκαλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ