ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Κλάντον

Προπόνηση με Κλάντον

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Κιθ Κλάντον ο οποίος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Την Τετάρτη έφτασε στην Ελλάδα και την ίδια μέρα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Ο λόγος για τον Κιθ Κλάντον ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα του "Δικεφάλου". Ο Αμερικανός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Κλάντον θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ μιας και εκτιμά πως είναι έτοιμος ενώ κάτι αντίστοιχο νομίζουν και στον "Δικέφαλο" εν όψει του εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο. Ματς στο οποίο ο Κλάντον αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των "ασπρόμαυρων".

Στο μεταξύ θεωρητικά για την ενίσχυση στην περιφέρεια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Λάρι Ντρου που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό. Είχε γίνει μια κουβέντα γι' αυτόν όταν είχε συμβόλαιο με τους Γάλλους αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρθηκαν να "τρέξουν" το ζήτημά του. Καλή άποψη υπάρχει για τον Ντάριους Ουάσινγκτον ο οποίος παίζει στην Α2 της Τουρκίας αλλά είναι ακριβός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ