ΠΑΟΚ

Προφορική συμφωνία με Χαριτόπουλο

Προφορική συμφωνία με Χαριτόπουλο

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και έτσι ο τελευταίος ντύνεται στα "ασπρόμαυρα".

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απόκτησης του Δημήτρη Χαριτόπουλου. Την Παρασκευή είχαμε φιλοξενήσει δηλώσεις του ατζέντη του που τόνιζε πως ο παίκτης συζητά με τον ΠΑΟΚ και σήμερα (31/01) το θέμα έκλεισε θετικά.

" Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Χαριτοπουλο", αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Από 'κει και πέρα, είχαμε αναφέρει από το βράδυ της Παρασκευής πως στην ΚΑΕ θεωρούσαν πως θα "κλείσει" σύντομα το θέμα της απόκτησής του και έτσι έγινε. Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν το ζήτημα τυπικό αφού αντιλήφθηκαν πως ο παίκτης είχε την διάθεση να παίξει στον "Δικέφαλο" και έτσι ο "Χάρι" επιστρέφει στους "ασπρόμαυρους".

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που ήταν στον ΠΑΟΚ ήταν την σεζόν 2012-13 αλλά αποχώρησε για την Λουκόιλ. Οι υπογραφές θα "πέσουν" από Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΑΕ, μέχρι την προηγούμενη Τρίτη έπρεπε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup. Ως εκ τούτου ο Χαριτόπουλος αλλά και ο "κοντός" που θα αποκτήσει ο "Δικέφαλος" (στην ομάδα έχουν κατά νου τον Σάνι Μπετσίτσοβιτς που αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας, αλλά από την ΚΑΕ δεν προκύπτει επισήμως κάτι γι' αυτόν) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup, παρά μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα (ο Χαριτόπουλος υπολογίζεται για το εντός έδρας ματς με τον Αρη) και στο Κύπελλο. Τέλος οι τραυματίες, Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης θα είναι μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής (1/2) με τον Αρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ