ΠΑΟΚ

Προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός Παπαδόπουλος

Προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr που είχε αποκαλύψει την προοπτική συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε αποκαλύψει την περίπτωση του νεαρού, Βασίλη Παπαδόπουλου (έπαιζε στον Μαντουλίδη) για τον ΠΑΟΚ γράφοντας για την προοπτική συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Το όλο θέμα επιβεβαιώνεται και η απόδειξη αυτού είναι πως ο παίκτης την Τετάρτη (17/8) βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του "Δικεφάλου" στο "Παλατάκι".

Για να πέσουν οι υπογραφές με τον νεαρό, θα πρέπει να ενηλικιωθεί (ο παίκτης θα ενηλικιωθεί τον Δεκέμβρη με την πλευρά του καλαθοσφαιριστή να κάνει λόγο για αρχική συμφωνία που υπάρχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ λέγεται πως από την στιγμή πως ο Παπαδόπουλος συμμετέχει στην προετοιμασία λογικά κάποια στιγμή θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο).

Ο ΠΑΟΚ γενικώς "κοιτά" νεαρούς καλαθοσφαιριστές και πρόσφατα το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την απόκτηση του 15χρονου, Αντώνη Καραγεωργίου ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο ταλέντο.

Με 14 παίκτες η "πρώτη" του ΠΑΟΚ

Αναφορικά με την πρώτη προπόνηση της ομάδας, συμμετείχαν 14 παίκτες και πιο συγκεκριμένα αυτοί ήταν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλωνας Τσόχλας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Καμάρας, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ζάνις Πέινερς και οι νεαροί Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Βλαγκόγιας, Γιάννης Γιανναράς και Παναγιώτης Καραγιώργος.

Την προπόνηση είδαν από κοντά οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και Σταυρόπουλος, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ο Τέλης Ζουρνατσίδης στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες τους ευχήθηκε υγεία, θετική διάθεση και μία επιτυχημένη σεζόν ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος αφού χαιρέτησε και καλωσόρισε όλους τους παίκτες της ομάδας, ξεκίνησε την δίωρης διάρκειας προπόνηση. Αύριο (18/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο ενώ την Πέμπτη και το Σάββατο θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Μπράιαντ και Κλάντον αντίστοιχα.

Το θέμα της ενίσχυσης στην ρακέτα

Από εκεί και πέρα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός, Δημήτρης Καραμανώλης ενώ σχετικά την ενίσχυση στην ρακέτα, θέμα για το οποίο πρόσφατα έγιναν συζητήσεις με το στρατόπεδο του Γιώργου Γεωργάκη, στον "Δικέφαλο" υπογραμμίζεται πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν απασχολεί το ζήτημα της απόκτησης ενός πέμπτου "ψηλού" (γενικώς υπάρχουν χαμηλοί τόνοι στην ομάδα σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δείχνουν πως δεν "καίγονται" για το όλο ζήτημα) δίχως να σημαίνει πως το θέμα αυτό δεν μπορεί να "τρέξει" το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ